vrijdag 14 september 2012

Basisboek Online Marketing is uit!

Het Basisboek Online Marketing is uit! Alles wat u moet weten over online marketing in 1 boek. Geschreven door 25 praktijkexperts onder eindredactie van Marjolein Visser en Berend Sikkenga, uitgegeven door Noordhoff Uitgevers.


Van strategie tot conversie
Het Basisboek Online Marketing bevat hoofdstukken over online business modellen, zoekmachinemarketing, linkbuilding, e-commerce, social media, mobiele marketing, online marktonderzoek, webanalytics en ga zo maar door. Alles wat u moet weten over online marketing in 1 boek. Van strategie tot conversie, zeshonderd pagina's dik, prachtig opgemaakt en boordevol praktijkvoorbeelden.

Het boek is te koop via de websites van Bol.com en Managementboek.

Bezoek de bijbehorende website
Het boek is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, maar geeft vooral een heldere vertaling naar de praktijk. De bijbehorende website staat boordevol actuele informatie, interessante presentaties, nieuws, video's, boeken en artikelen. Hoewel het boek is geschreven voor het HBO-onderwijs, is het uitermate geschikt voor iedereen die breed geinteresseerd is in het onderwerp online marketing.

Geschreven door 25 praktijkexperts
Aan het boek hebben meer dan 25 professionals meegewerkt, ieder als specialist op zijn eigen terrein. Zelf heb ik het hoofdstuk over online-crm (e-crm) geschreven, dus dat kan ik je van harte aanbevelen. Een mooie foto van alle auteurs tijdens de officiele boekpresentatie. Je vindt mij op de 2e rij, 3e van links (rechts naast de beller).


Monsterklus
Iedereen die wel eens een boek heeft geschreven weet wat een monsterklus dit is geweest, het uitgeven van een 600 pagina's dik basisboek met bijdragen van zo veel auteurs. Dus ook vanuit deze plaats een welgemeend compliment voor de eindredacteuren en de uitgever! Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten