zaterdag 23 september 2017

Nieuwe website Zorgmarketingplatform

Volgende week live! De nieuwe website van het Zorgmarketingplatform. Met een nieuwe uitstraling, nieuw logo en een nieuw programma. Voor nog meer netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie.

Bekijk hier de sneak preview van de nieuwe website van het Zorgmarketingplatform (klik op afbeelding voor groter formaat):Het eerste, grootste en leukste Zorgmarketingplatform

Het Zorgmarketingplatform is het eerste, grootste en leukste kennisplatform voor marketing in de zorg in Nederland. Hét platform voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie. Bestemd voor marketing- en communicatieprofessionals (in dienst) van zorgorganisaties en voor leden van het Zorgmarketingplatform.

Het lidmaatschap staat open voor iedereen met belangstelling voor marketing en communicatie in de zorg. Het Zorgmarketingplatform is een platform voor én door marketing- en communicatieprofessionals in de zorg, in de meest brede zin van het woord.

Het Zorgmarketing is een initiatief van Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies). Het Zorgmarketingplatform is sinds 2004 actief met bijeenkomsten, themasessies, publicaties en onderzoek. De afgelopen jaren hebben vele honderden marketing- en communicatiemedewerkers, managers en bestuurders van zorgorganisaties deelgenomen aan deze activiteiten.

Meld je snel aan voor de online community-groep 

Op LinkedIn hebben we de community-groep van het Zorgmarketingplatform. Onze eigen ‘community of experts’. Praat en discussieer mee over actuele marketing- en communicatiethema’s in de zorg. Meld je snel aan voor de community-groep op LinkedIn.

Meld je snel aan voor de online vacaturegroep

Het Zorgmarketingplatform heeft voor het bekijken en (gratis) plaatsen van marketing- en communicatievacatures de LinkedIn-vacaturegroep Zorgmarketing Vacatures Nederland. Meld je snel aan voor de vacaturegroep op LinkedIn.

Nog heel even geduld...

Begin oktober dus live! Op de nieuwe website van het Zorgmarketingplatform kun je je voor alles online aanmelden. Ook vind je veel informatie, een agenda met nieuwe bijeenkomsten en themasessies en kun je lid worden van onze 'community of zorgmarketingexperts' en profiteren van alle voordelen. Dus nog heel even geduld.

De organisatie en coördinatie van alle activiteiten ligt net als voorheen bij Indora Managementadvies.

Reserveer donderdag-middag/avond 14 december

Reserveer alvast donderdag 14 december vanaf 16.00 voor een interessante bijeenkomst van het Zorgmarketingplatform over online marketing in de zorg met boeiende sprekers en leerzame praktijkvoorbeelden. Later meer daarover.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte.

PS: Ontwerp en realisatie van de nieuwe website door Buro Middeldorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten