donderdag 5 oktober 2017

Join the Zorgmarketingplatform club!

Het Zorgmarketingplatform is hét kennisplatform voor marketing in de zorg. Het eerste, grootste en leukste platform. Voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie.


Het Zorgmarketingplatform organiseert sinds 2004 bijeenkomsten en themasessies en voert regelmatig onderzoek uit. De afgelopen jaren hebben vele honderden marketing- en communicatiemedewerkers, managers en bestuurders van zorgorganisaties deelgenomen aan deze activiteiten. Word ook lid van onze 'community of experts'.

Word lid en profiteer van contacten, kennis en voordelen

Investeren in kennis en in je netwerk is belangrijker dan ooit. Wil jij ook bijgepraat worden over de belangrijke zorgmarketingthema’s van vandaag? In een ontspannen en inspirerende sfeer met vakgenoten van gedachten wisselen? Word dan lid van het Zorgmarketingplatform. Het stimuleert je om te blijven werken aan vakdeskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. En je profiteert van een groot aantal voordelen. Het lidmaatschap staat open voor iedereen. Meld je snel aan en join the club.

Bijeenkomst Zorgmarketingplatform op 14 december 2017

Op donderdag 14 december 2017 organiseert het Zorgmarketingplatform weer een interessante bijeenkomst met sprekers uit de praktijk. Centraal thema is ‘online marketing in de zorg’. Met veel nieuwe contacten, inzichten, voorbeelden uit de praktijk en praktische tips van Annabel van Deursen (BeterDichtbij), Simone Overbeeke en Annette van der Wulp (Argos Zorggroep) en Marian Draaisma (Pluryn) over online marketing in de zorg. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Gratis boek over online marketing in de zorg

Als je voor 1 december 2017 lid wordt, ontvang je gratis het gloednieuwe boek ‘Power to the People – Online marketing in de zorg’. Dit boek verschijnt medio december 2017 en is geschreven door Marian Draaisma, Marketing Director Pluryn en Sjors van Leeuwen van Indora Managementadvies.

Voor en door de zorg: doe je mee?

Het Zorgmarketingplatform is een platform voor én door marketing- en communicatieprofessionals in de zorg, in de meest brede zin van het woord. De afgelopen jaren hebben marketing- en communicatiemedewerkers van een groot aantal zorgorganisaties een bijdrage geleverd aan het Zorgmarketingplatform. Zoals Beweging 3.0, Laurens, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis, GGZ Friesland, Indigo, Attrium MC, Riagg Maastricht, Drie Gasthuizengroep, Optimal Care kliniek, Curavista, Reinaerde, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Het Oogziekenhuis, Tante regel het, Rijnstate Ziekenhuis, Afslankacademie, Menzis, Groene Hart ziekenhuis, Verian, MC Haaglanden, Havenziekenhuis, Groenhuysen, Haga Ziekenhuis, De Drie Notenboomen, Diakonessenhuis, Pluryn en Buurtzorg.

Kortom, join the Zorgmarketingplatform club. Hét kennisplatform voor marketing in de zorg. Word snel lid en meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!

Tot ziens binnenkort, bij een van de vele activiteiten!

Mvg
Sjors van Leeuwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten