donderdag 22 februari 2018

Boekpresentatie Online marketing in de zorg

Donderdag 29 maart 2018 werd het boek ‘Power to the people - Online marketing in de zorg’ officieel gepresenteerd in boekwinkel van Dekker vd Vegt in Nijmegen. Het Multimedia Centrum van Pluryn maakte een korte video van deze goed bezochte bijeenkomst.Power to the people - Online marketing in de zorg

Dit boek over online marketing in de zorg is het tweede  boek in de reeks van Power to the people. Net als het eerste boek, is ook dit tweede boek over online marketing in de zorg geschreven door Marian Draaisma (Marketing Director Pluryn) en Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies).

In dit tweede boek staat de digitale zorgconsument centraal. Marian Draaisma over het waarom van het boek: “De maatschappij digitaliseert in een hoog tempo en dat heeft grote impact op het gedrag van consumenten, cliënten, patiënten en medewerkers. De komst van internet, sociale media, mobiel en apps heeft de Nederlandse gezondheidszorg flink opgeschud. Mensen klikken, liken, posten en reageren met hun pc, laptop of smartphone dat het een lieve lust is. De digitale zorgconsument is niet meer weg te denken en heeft nog steviger de touwtjes in handen. Daarbij draait het niet meer alleen om promotie, views, clicks en likes, maar bovenal om markt- en klantgerichtheid en klantbeleving. In het boek wordt verteld over de digitalisering van de zorg en het online marketingproces bij Pluryn."

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan dr. René G.M. Penning de Vries, voorzitter van Health Valley en boegbeeld bij ICT van het Ministerie van Economische Zaken. Hij was onder meer directeur en bestuurder van NXP. Tijdens de presentatie was er een tweezijdig interview met de auteurs Marian Draaisma, tevens Marketing Director Pluryn, en Sjors van Leeuwen over het boek en het gebruik van (online) marketing in de zorg.Video boekpresentatie

Bekijk hieronder die het Multimediacentrum van Pluryn maakte over deze leuke en goed bezochte  boekpresentatie bij boekwinkel Dekker van de Vegt in Nijmegen.

Het boek Power to the people - Online marketing in de zorg is te koop op Managementboek.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten