dinsdag 12 februari 2019

Recensies van Wendbare strategie op een A4

Prettig voor managers, wendbaarheid in al zijn facetten, praktische gids, compact en samenhangend, leest lekker weg, een belangwekkend boek. Zo maar enkele uitspraken, reacties en recensies van mijn boek Wendbare strategie op één A4.


Enkele uitspraken, reacties en recensies in het kort op een rij:

Prettig voor managers - Indrukwekkende hoeveelheid onderwerpen

"Sjors van Leeuwen snijdt in Wendbare strategie op één A4 een indrukwekkende hoeveelheid onderwerpen aan en beschrijft die kort en bondig. Prettig voor de drukbezette manager die zijn organisatie flexibel en veerkrachtig wil maken."
Nico Jong, senior adviseur bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Wendbaarheid in al zijn facetten

"Afgelopen week heb ik uw nieuwe boek ‘Wendbare strategie op één A4’ gelezen. Ik ben onder de indruk van de wijze waarop u wendbaarheid van bedrijven in al zijn facetten zo compact en samenhangend - met inbegrip van de inzichten uit de relevante literatuur en onderzoeken - hebt beschreven."
Steven Olthof, organisatie-adviseur en auteur van het boek Dansen met dilemma’s.

Praktische gids voor een wendbare strategie

"Dit boek is een praktische gids bij het ontwikkelen van een doeltreffende, wendbare strategie, beginnend in de top van een organisatie en doordringend tot in alle haarvaten. De auteur vat de belangrijkste kenmerken van een strategisch wendbare organisatie kernachtig samen en daagt de lezer uit om aan de slag te gaan en vol te houden, want wendbaar worden vraagt visie én volharding. Een stimulerend geschrift voor wie wil veranderen!"
C.M. Manni, recensent op Bol.com.

Aanrader voor facilitators

"Het boek is zeker prettig voor managers maar ook voor facilitators zoals ikzelf die de behoefte aan het opstellen van lange termijn strategieën steeds meer zien plaatsmaken voor de behoefte aan wendbare strategieën op één A4. Aanrader dus."
Jeen de Spa, De Spa management­ontwikkeling en coaching

Bruikbaar, inzichtelijk en overzichtelijk boek

"Al met al geeft het boek een mooi inzicht in die onderdelen die een organisatie wendbaar maken. Wendbare strategie op een A4 leest lekker weg. Het is praktisch geschreven, compact (per onderwerp enkele pagina’s), in korte tijd te lezen en direct toe te passen, ook binnen de Rijksoverheid.Ik vond het echt een bruikbaar, inzichtelijk en overzichtelijk boek. De inzichten neem ik zeker mee in mijn werk."
Sandra de Wit, rijksconsultant bij UBR| Rijksconsultants

Nieuwe inzichten en route naar een wendbare afdeling 

"Dat facility afdelingen baat bij deze uitgave hebben, lijdt geen twijfel. Wie acteert in de facilitaire arena weet als geen ander dat het dé uitdaging is mee te kunnen bewegen op de ontwikkelingen in de primaire business. Dat wendbaarheid nu is geoperationaliseerd via een canvas is een applaus waard en verschaft het facilitaire werkveld nieuwe inzichten in de route naar een wendbare afdeling", aldus recensent Jaap Kloos, teamleider opleiding FM (Haagse Hogeschool) over het boek 'Wendbare strategie op één A4' van Sjors van Leeuwen."
Gerard Dessing, Hoofdredacteur Facto Magazine (magazine voor facility professionals).

Een belangwekkend boek

"Managementboek.nl heeft een samenvatting van uw boek opgenomen in haar reeks Management Summaries. Twaalf keer per jaar selecteert onze redactie vier boeken, waarvan we vinden dat managers en professionals bekend moeten zijn met de inhoud. Wij beschouwen uw boek als zo'n belangwekkend boek."
Redactie Managementboek.nl


Compact, mooie clustering en leest lekker weg

"Wendbare strategie op één A4 leest lekker weg. Het boek geeft een mooie clustering van de onderdelen die een organisatie wendbaar maken. Het is compact (per onderwerp enkele pagina’s), waardoor het nooit saai wordt."
Jan Hoogstra, partner bij WeDoTrust.

Wij zijn ontzettend blij met het boek

“Net na de verschijningsdatum van jou boek Wendbare strategie op één A4 zijn wij hiermee op 11 november aan de slag gegaan. Wij werken momenteel onze strategische koers voor 2019-2022 uit volgens jouw canvasmodel….. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met het boek, dat ons strategische team inspireert.”
Margret van der Mast, Strategisch Communicatie Adviseur Altra.

Maakt op overzichtelijke wijze helder wat wendbaarheid is

"Ondertussen zijn al vele canvassen verschenen. In het boek Wendbare strategie op één A4 beschrijft Sjors van Leeuwen het wendbaarheidscanvas. Het boek maakt op een overzichtelijke wijze helder wat wendbaarheid inhoudt voor een organisatie en hoe je als organisatie meer wendbaar kan worden."
Henny Portman, programma- en projectmanager.


Een interview met Managementboek,nl over dit boek vind je hier.

Verkrijgbaar op Managementboek.nl

Enkele uitgebreide recensies vind je op Managementboek.nl. Het boek is verkrijgbaar op Managementboek.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten